Det finns vissa saker jag inte gillar...

... och det är de där förbannade duvorna, fåglarna som låter som att de hånskrattar, maneter och getingar. Idag skulle jag hänga upp badkläder efter att Noel och jag badat och från ingen stans ser jag något svart som kommer emot min arm. Det sticker till på handleden och det går fruktansvärt ont. Det är en jävla geting som anfaller! Hemma sticks getingen om den känner sig hotad, här anfaller den! Som tur var hade jag antihistamintabletter hemma och xylokain. 
Jag svullnade upp ordentligt och har fortfarande jätteont. 
Som tur var va Mrs Nuch på skolan så jag fick låna miljöfarlig insektsspray men det struntade jag i, jag hittade nämligen ett bo i närheten av var vi sitter och äter som jag sprayade på. Fasen vad skönt det kändes att se dem dö! Nä skämt åt sido, jag vill verkligen inte att de ska bygga bo där vi äter frukost.. 

Idag var Niclas en sväng till Hua Hin och han var inte hemma innan barnen skulle hämtas så de skulle få hänga med mig. Mio ville så gärna åka med en kompis hem och det passade utmärkt för då fick jag och Noel egentid. Vi två åkte till glassbaren och fikade och sedan åkte vi hem och badade i poolen. Poolen här på Coconut är superfin. 
Vi hade den dessutom alldeles för oss själva. Det gillar vi! 

Jag har fått mig en rejäl tankeställare, i måndags dog en thailändare på moppe här i Huay Yang när han krockade med en bil och i lördags krockade en av mina kollegor och skadade käken allvarligt. Operation och flytande föda i många veckor framöver, hon får inte röra käken så inget pratande heller. Det var inte någon av kollegorna i byn. Som tur var hade hon hjälm. Jag pratade med min bror och han frågade varför jag inte hanvänder hjälm. Han sa: visst att ni åker omkring med kortbyxor och linnen men Maja en hjälm är den billigaste livsförsäkringen du kan ha. Med hans ord tillsammans med dessa två olyckor finns det ingen rimlig förklaring till varför jag inte skulle ha hjälm så nu kommer den vara på! Man känner sig skitfånig men det får det vara värt. 

I kväll åt vi nere på Jacks och stället är precis nere vid vattnet så det är grymt mysigt. Synd bara att det ofta blir så mycket fel. Vi beställde in fyra rätter och fick in fem. Av dessa var två helt fel och en hade vi som sagt inte ens beställt. Men mysigt var det och trevlig sällskap i allafall. 
Noel frågade om han fick låna min telefon för han skulle ta kort på solnedgången. 
När jag fick tillbaka mobilen hade han tagit denna vackra bild! 

Om någon undrar så var Niclas i Hua Hin så var det för att han skulle handlade presenter. Det är ju stora grejer på gång. Mio fyller snart fem och jag fyller snart 40(!!!😱😱)

Vill ni skicka ett kort eller paket så är adressen: 

Y33 Coconut Maja Asplund
Moo 5
Huay Yang
Prachaup Khiri Khan 77130
Thailand

JAG KAN INTE LÄSA SMS FRÅN MITT VANLIGA NUMMER DÅ DET FÖR TILLFÄLLET ÄR PAUSAT. Dessutom hävdar jag fortfarande att det är roligt att få post snigelvägen. Hellre ett kort i
brevlådan än ett grattis på Facebook liksom. 😁 

Nu är jag trött! Hörs snart igen! 
Kram