I väntan på hemresan.

Nu är det bara några timmar kvar innan vi påbörjar vår resa hem. 

Oj vad vi har njutit. Härom dagen hyrde vi moppar och Patrik (ägaren av Sanuk) visade oss runt på ön. Det var en riktigt härlig upplevelse. Först åkte vi mot Old Town Lanta. Där stannade vi till och tog oss en shake. Därefter åkte vi över till andra sidan ön. Att åka moppe är bland det skönaste som finns. Det är en sån frihet. 
Åt lunch på Same Same But Different. Chicken cashew är i särklass den bästa vi ätit. Riktigt mysigt ställe. 

Fina lyxiga toaletter. 

Vi såg en liten elefantbaby på vägen. 

Efter lunchen åkte vi längst ner på ön. Vi var tvugna att stanna till då och då för att begrunda utsikten! 
När man ska åka längst ner så är det bra att ha en moppe med stark motor för terrängen är väldigt kuperad. På vissa ställen var lutningen 17%! Vi hade bra motorer i våra moppar, men Patrik fick då och då hoppa av moppen och springa på sidan av upp för backarna. 😂 

Här har vi klättrat upp vid Fyrtornet och står och begrundar utsikten. Magiskt. 

Noel och Mio hittade ett träd med ett rep i så de var sysselsatta ett bra tag. 

När vi var på hemväg stannade vi till vid ett annat ställe för lite vätskepåfyllning. Här sluttar det rejält med faktiskt. Det blev lite puls när vi skulle ta oss upp igen. 

Man kunde hyra bungalow här. Mycket trappor blir det. Inget ställe att rekommendera när man har barn.. 

Här satt vi när vi pausade. På en liten skylt stod det: 4:20 Happy joint. Och därefter en pil. Eftersom klockan var 4:10 kände vi spontant att det var dags att fortsätta vår moppetur... 

Det var en av de bästa dagarna här på Lanta. Tack vare Patrik fick vi se ställen vi inte hade sett om vi åkt på en egen tur. Han visade oss små smultronställen. 


Sammanfattningsvis: 
Frukostarna har vi ätit med den här vyn.


Här har vi intagit vår lunch många av våra lata dagar. Så jäkla avkopplande. 

Kvällarna har erbjudit detta. 
Vår tid i Thailand denna gång har varit bättre. Vi kände till Huay Yang och det var härligt att komma tillbaka. Ann-Sofies och Håkans hus var hemma med stort H. Vi trivdes enormt bra där. 
Att sedan få avsluta på Koh Lanta har varit pricken över i. Niclas och jag var här för 14 år sedan och då älskade vi Lanta. Vi var rädda för att komma tillbaka och se att allt skulle ha exploaterats till bristningsgränsen, men så var inte fallet. Koh Lanta är fortfarande underbart och vill man finns det mycket fina ensliga stränder att tillgå. Maten har varit suveränt god. TASTE har varit vår favoritkök men det finns många bra matställen. 

Jag vill passa på att tacka alla som följt oss på vår resa. Det har varit roligt att få dela med sig av oss till er och det har varit väldigt roligt att få kommentarer! Vill ni veta något om vår resa eller bara lämna ett uppskattande ord går det bra att göra när som helst. Jag kommer ha bloggen igång. Vem vet, kanske skriver jag igen?!? 

Ha det gott! 
KRAMAR Maja ❤️